Menu Close

Centar za terapije

Šta je relaks masaža?

Masaža blagostanja ili relaksna* – definicija…

Relaks masaža je moj deo usluge osobi. Ona ima za cilj bolju higijenu života, smirenost tela i uma; ali i ukupnoj ravnoteži i ličnom ispunjenju

Zaista, možemo definisati  reč “opuštanje” opuštanjem tela. Masaže relaksacije blagostanja pružaju fizičku i mentalnu relaksaciju.

Po definiciji, masaža je u osnovi svesni dodir koji olakšava otpuštanje, opuštanje tela i svest. Ona je tada sastavni deo duhovnog razvoja i ravnoteže osobe.

Relaksirajuća masaža i blagostanje mogu se jasno razlikovati od ostale medicinske terapije, ovde je samo relaksiranje i blagostanje ljudckog bića. Oni se ne uklapaju u logiku brige, već u logiku blagostanja i samorazumijevanja. Tako je nivo kompetentnosti masaže praktičara ograničen koji se koncentriše na dodir i opuštane emocija. Nema implikacija u smislu  preventivne ili terapeucke masaže ovde pričamo o relaksaciji kao rezultat opuštanja, relasacije tela i uma.  Wellness masaža je divan način da se ponovo povežete sa svojim vlastitim telom i vratite sebe u blagostanje.

Cilj ove uslužne masaže  ima dve različite namere:

 1. Pred hipnozu masaža dobrodošlice. Osobe koje dolaze prvi put su dosta zabrinute, uplašene ili u velikom stresu i duboko umorne od napornog dana, tako da relaksna masaže će vas opustiti, relaksirati i pripremiti za napredni deo terapije što je hipnoterapija.
  Masaža opušta svu tenziju tela, olakšava ne samo telo nego um i dušu. To je moj uvod pred hipnozu vama za bolji napredak i dobrobit.
 2. Masaža kao poseban tretman relaksiranje tela.
  Imate jednostavno želju da dođete da se opustite, destresirate, olakšate sebe od umora i dnevnog napora, tu vam pružam sledeće posebne usluge. Masaža kao detox.
 • Masaža Komplet – Masaža celog tela koji traje 60 mn.
 • Masaža Parcijal – Delimična masaža tela 30 mn.
 • Masaže Special –  Masaža ruku i nogu. 30mn.

Masaža kao poseban tretman relaksiranje tela

 • Relaks masaža celog tela – Masaža celog tela koja traje 60 minuta.

Centar za terapije

 

 • Relaks delimična masaža tela – Trajanje 30 minuta

Na primer:

Masaža                                             Masaža

 

 • Relaks reflekso masaža Masaža ruku i nogu – trajanje 30 minuta.

 

Masaža                                              Masaža