Menu Close

Moj životni put sa hipnozom

 

Uspela sam da prevaziđem moja lična iskušenja uz pomoć hipnoze, znatiželjna te divne moći potvrdilo se da pod hipnozom možemo sve da postignemo i vodimo sebe do uspeha, moje veliko interesovanje za hipnozom nerazmišljajući da kroz obuke i nauke na životnom putu pronašla sam sebe, misija života, više od poziva to je strast za hipnoterapijom. Hipnoterapija je velikomoćna.

 

Ja sam Vesna BabićVaš hipnoterapeut.

 

~ Moj život u Parizu…Holalala
~ Moj život u Beogradu…Zavičaj…Moj Zavičaj!!!
~ Od Pariza pa do Beograda…
~ Verujte da sve je moguće

 

 

Moj život u Parizu…Holalala

Moje pretežno obrazovanje od detinjstva je na francuskom jeziku, a život u Parizu je bio veliko moćno da mi pruži u to vreme negde 1989. godine, jednu vrstu spiritualnog razvijanja i prvi  susret sa hipnozom  je bio u mojih 25 godina gde sam doživela iskustvo prošlih života „les vies passes“ ili  bolje poznati kao “past life”. Uvek sam bila ubeđenja da čovek je izuzetno divno biće nesvestan o moći i punoći kojim je darovan.

 

 

Moj život u Beogradu…Zavičaj…Moj Zavičaj!!!

Ljudi me često pitaju ! Gde naj više volim da živim? Sad naj bolje odgovorim! Idem tamo gde srce moje voli da se vrati!! Nije bitno u kojoj državi i gradu živite! Bitno je da se lepo osećate i uživate tu gde ste došli, u dobro vreme na naj bolje mesto okruženi divnih ljudi, tu sam da vam pružim moje iskustvo i moje znanje.

 

 

 

Od Pariza pa do Beograda…

Život me doveo do Srbije tako da Beograd je okretnica mog ličnog paragrafa, mesto mog razvoja sa vama. Verujem da kao hipnoterapeut sam došla u pravo vreme na pravo mesto da vam pomognem, da uzdignete vašu enegiju, probudite moć koja je u vama,  da živite i vi život koji želite…Dali je to samo moguće? Da! Ja sam slika i prilika, ja uz vas  vi uz mene za velike promene…

 

 

 

 

Verujte da sve je moguće

 

  • Idemo…
  • To je To !

 

 

 

Osmeh je duševni razgovor sa ljudima.