Menu Close

Moj prvi susret sa vama - odvijanje seanseMoj prvi susret sa vama – Kako se odvijaju seanse?

Moj prvi susret sa vama je naš prvi susret i on je vrlo bitan. To je momenat i prilika da se upoznamo, taj momenat uzajamnog poverenja. Kroz sastanak ću vas upoznati sa hipnozom  ako vam je prvi put, a tada ćemo i definisati vašu motivaciju za hipnozom.

Tradicionalno,  polovinu  vremena potrošićemo na razgovor dok ste u Beta stanju (normalno, budno,  svesno stanje). Preostali deo vremena ćete provesti pod hipnozom (u Alfa ili dubljem stanju).  Hipnoterapija deluje kombinacijom hipnoze sa preciznom, jasno određenom i ciljanom terapijom, a usmerena je na podsvesni um.

Hipnoza može efikasno pomoći pod uslovom da vi lično tako želite. Ako ste došli zato što vas je suprug naterao, u tom smislu idemo preko vaše volje,  deo vas odbija, napravi blokadu u vama i prosto je nemoguće vas  uvesti u hipnotičku relaksaciju. Hipnoza je brzi  način na koji neko može dostići željene ciljeve i trenutne rezultate. Hipnoza je najefikasniji način za to ali dolazi od vas, u pitanju je vaša slobodna volja.

 

Moj prvi susret sa vama - odvijanje seanseMoj prvi susret sa vama –  odvijanje sastanka

 

Prilikom prvog susreta sa mnom, važno je da se osećate lepo, opušteno i  bezbedno. Jedan harmoničan odnos je bitan. Kada se prvi put susretnemo, možete a i treba da mi postavite sva pitanja koja vas zanimaju vezano za hipnozu. Odgovoriću što jasnije i jednostavnije kako bi se upoznali sa terapijom. Objasniću vam odvijanje sesije i kako radim, i kako ću raditi sa vama.

Provešćemo zajedno oko 60 minuta u razgovoru. Kao  Hipnoterapeut vodiću vas bez prisiljavanja da uradite bilo šta protiv  vaše volje, tu sam da vam pomognem da uz pomoću hipnoze dospete do željenih rezultata.

 

Moj prvi susret sa vama –  odvijanje sastanka

Sesija hipnoze traje u proseku  40/45 minuta.

Kao Hipnoterapeut vam ne mogu  obećati određeni rezultat. Kao što  sam već gore objasnila, ja vas vodim kroz terapiju, sredstvo, alat uspeha, ključ koji otvara vrata, a na vama je da ih otključate da bi mogli da prođete. Ja sam ključ a vaša ruka otvara vrata. Vaš korak koji dovodi do mene kao  hipnoterapeuta zato što  ste odabrali hipnozu kao terapiju je već 50% uspeha. Hipnoza uspeva pod uslovom da prenesete vašu veru u onih ostalih 50%.

Tokom sesije, tražiću od vas da izrazite svoj problem i svoj projekat. Jednom kada je potražnja precizno identifikovana kao i  problem koji treba tretirati, tek tada može se organizovati terapeutska sesija  hipnoze. Mesto, momenat svih mogućnosti.

Hipnotična sesija je organizovana  za  terapiju. Vaše poverenje je moja odgovornost.

Terapija se postepeno pokreće, pratićete moj glas koji će vas voditi do duboke relaksacije. Vaše telo će se postepeno opuštati dok ste udobno smešteni u ležaj. Sledi glavna  terapija, vrsta metafore, razne obrađene sugestije  koje odgovaraju vašoj osetljivosti i vodi do pozitivnih rešenja.

Prateći intonaciju mog glasa, određene intonacije, reči koje umiruju i vode postepeno da se fokusirate na ono što vam je glavno. Sledi stanje pospanosti. Dozvoljavate da vas vodim do mentalnih slika, vizualizacija: “vrsta budnog sna” u kojoj ste svesni, ali u posebnom i prijatnom stanju podsvesti.  Na tom nivou  vaša imaginacija postaje plodnija i nesvesno vas vodi do željenih rezultata.

Kraj sesije, buđenje, vraćate se polako u “normalno” stanje svesti kako biste povratili kontrolu nad vašim mišićima i vratili postepeno  u stvarnost. Budni i svesni, tako opušteni, sveži i puni energije , nakon sesije možete nastaviti sa svim svojim aktivnostima.

Ukoliko smatrate da ovaj tekst je vrlo interesantan, hvala da ga podelite sa prijateljima

Zakažite naš prvi susret